Vi utökar - Objektsäljare sökes

2019-05-31

Är du en starkt motiverad, relationsskapande och driven person med erfarenhet av försäljning?
Är du intresserad av kök & inredning, och vill arbeta med ett av branschens starkaste varumärken?
Är du praktiskt lagd och tycker om att jobba med händerna?
Då kan rollen som objektsäljare/lageransvarig passa dig.
Du kommer få en varierande tjänst med stor möjlighet att utvecklas inom branschen.

Om tjänsten
Starcenter i Jönköping AB säljer köksinredning, skjutdörrar, garderobsinredning, fönster och dörrar till privatpersoner och företag. Till vår objektsavdelning söker vi nu en objektsäljare/lageransvarig som kommer arbeta med objektsförsäljning mot företag i första hand. I tjänsten igår även ett lageransvar samt viss produktion i vårt eget snickeri.
Som objektsäljare kommer du arbeta aktivt med att utveckla, skapa och vidhålla nuvarande kundrelationer, samt bearbeta nya kunder och upprätta långvariga affärsrelationer.

Du kommer ingå i ett team som består av sju personer, varav ytterligare två objektsäljare. Rollen är operativ, drivande och självständig men mycket stöd ges från ledning och kollegor. Vi erbjuder en stimulerande tjänst, ett arbete som är utvecklande och självständigt där du har stor möjlighet att påverka företagets resultat och din egen utveckling. Tjänsten är heltid, provanställning sex månader.

Placeringsort
Jönköping

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning. Erfarenhet inom byggsektorn är meriterande men inte ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad, förtroendeskapande och driven. Du arbetar strukturerat, är självgående och uppskattar ett varierande arbete. Ditt intresse för att snickra gör att arbetet i snickeriet inte känns främmande för dig. Du har goda datakunskaper.

Din ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan till oss senast den 30/6-2019 till daniel@starcenter.nu
Har du några frågor angående tjänsten vänligen kontakta:
Ansvarig rekryterare: Daniel Griffiths, daniel@starcenter.nu


Starcenter i Jönköping AB
Starcenter har funnits i Jönköping sedan 1960 och är en stolt återförsäljare av Marbodal. Utöver Marbodal finns även skjutdörrar, garderobsinredning, dörrar och fönster i sortimentet. Det egna lagret och snickeriet möjliggör snabba leveranser av stommar och bänkskivor, där specialbeställningar kan tillhandahållas.
Kunderna finns i södra och mellersta Sverige och består av privatpersoner, företag, kommuner och myndigheter.