Steg för steg

1 Introduktion. Du får en grundlig inblick i Marbodals sortiment, kvalitet och service, samt får veta alla de möjligheter som finns för att skapa ett unikt kök för dig.

2 Hembesök. Ett hembesök från vår kökssäljare skapar ett perfekt underlag för att hjälpa dig fram till ett nytt kök. Om du redan har en planritning över köket kan hembesöket senareläggas.

3 Genomgång av önskemål/behov. En mycket viktig punkt. Ju mer kökssäljaren vet, desto bättre blir möjligheterna att skapa ett personligt anpassat och skräddarsytt kök.

4 Presentation/offert. Kökssäljarna visar ditt framtida kök i vårt avancerade ritprogram och presenterar ett komplett förslag.

5 Arbetsplan. Tillsammans med kökssäljaren bestämmer ni ett datum för leverans. Här bestämmer du även om du vill ha hjälp med till exempel inbärning, kakel, golv och så vidare.

6 Installation. Dags att installera köket! Om du önskar, kan våra kökssäljare övervaka och koordinera både hantverkare och leverans.

7 Uppföljning. För att veta att alling fungerat kontaktar kökssäljaren dig efter att köket är installerat. Vi är också måna om att dina önskemål blev infriade. Efter ditt köp kontaktar vi dig för en kort intervju om hur du har upplevt köksköpet.